Vermissingen

René Terhoeve

De 52-jarige René is sinds 1 september 2021 vermist uit Rhoon.

Lees meer

Gabriel van der Kroft

De 23 jarige Gabriël Harris is sinds 25 september 2021 vermist uit ‘s-Gravenhage. Hij is het laatst gezien bjij Ockenburghstraat / Pisuissestraat Hij is medium tot slank gebouwd, heeft een getrimde baard. Hij draagt een blauwe trainingsbroek, een blauwe hoodie en blauwe schoenen. Hij heeft een zwarte rugzak (merk Tarkus) bij zich. Hij verplaatst zich mogelijk met het OV.

Lees meer

Robert van der Zeeuw

De 44-jarige Robert van der Zeeuw is sinds 10 september 2021 vermist uit Delft.

Lees meer

Daniel Gil

De 34jarige Daniel Gil is sinds 18-06-2020 vermist uit Mierlo. Hij is voor het laatst gezien in Helmond bij een uitzendbureau. Gil beschikte niet over een vervoersmiddel. Daniel Gil is afkomstig uit Polen en was op de datum van vermissing pas 1 a 2 dagen in Nederland. Gil was bij het uitzendbureau voor het tekenen van een arbeidscontract. Hij moest hier wachten op een busje die hem naar een woning in Mierlo zou brengen. Gil is nooit in dit busje gestapt.

Lees meer

Renier Francken

De 59-jarige Renier is sinds 13 juli 2021 vermist uit Venlo. Hij is te herkennen aan een typisch loopje, zwarte Adidas schoenen en een ingevallen gezicht. Hij heeft een slecht gebit waaruit 1 voortand mist. Hij verplaatst zich mogelijk in een rode Fiat Panda 53-JLL-1.

Lees meer

David Moll

Op 27 juli 2021 is er voor het laatst contact geweest met David Moll. Sindsdien is David verdwenen. David is 39 jaar oud, 195 cm lang en heeft een gespierd postuur. Hij draagt zijn donkerblonde haar vaak in een knotstaart boven op zijn hoofd . De zijkanten van zijn hoofd zijn kaal geschoren en heeft een klein baardje. Op zijn bovenarm en kuit heeft hij een tatoeage. David spreekt Nederlands met een Engels accent. Heeft u David Moll na 27 juli 2021 nog gezien of gesproken of heeft u informatie over zijn verdwijning, neemt u dan contact op met de recherche in Haarlem.

Lees meer

Bianca Abageru

De 15-jarige Bianca Abageru is sinds 16-08-2021 rond 18:45 vermist uit Ossendrecht.

Lees meer

Dawid Szustak

De 28-jarige Dawid is sinds vrijdag 27 augustus 2021 in de vroege ochtend vermist uit Utrecht. Hij is het laatst gezien bij het Bastionhotel aan de Mauritiuslaan te Utrecht. Hij is vertrokken in onbekende richting.

Lees meer

Claudine Picavez

De 57-jarige Claudine iis sinds 30 augustus 2021vermist uit Amsterdam Zij is het laatst gezien op camerabeelden op 4 september 2021 op het Buikslotermeerplein te Amsterdam. De familie krijgt echter al sinds 30 augustus geen contact meer met haar en maken zich ernstige zorgen. Dat is nog nooit eerder voorgekomen.

Lees meer

Maria Mertens

De 55-jarige Maria is sinds 6 september 2021 vermist. Zij is het laatst gezien op de John F. Kennedylaan in Heerlen.

Lees meer

Johanna Maria Bosman

De 76-jarige Johanna is sinds 16 augustus vermist uit Amstelveen. Zij is in onbekende richting vertrokken en verplaatst zich waarschijnlijk lopend. Johanna draagt zeer waarschijnlijk donkere kleding. 

Lees meer

Genese Monzi-Bele

De 21-jarige Genese is sinds 3 augustus 2021 vermist uit Rotterdam-Zuid. Hij is rond 10:30 uur voor het laatst gezien in zijn huis in Rotterdam. Mogelijk is hij met het openbaar vervoer vertrokken in de richting van Schiedam.

Lees meer

Sam van Dijk

De 17-jarige Sam is sinds 14 juli 2021 vermist uit Amsterdam. Hij is het laatst gezien omgeving Oostzaan. Het is niet bekend in welke richting hij vertrokken is.

Lees meer

Jan de Vries

De 27-jarige Jan is sinds 20 juli 2021 vermist vanuit zijn ouderlijke woning in Alkmaar. Hij is het laatst gezien in Alkmaar. Hij verplaatst zich mogelijk in zijn Ford Focus voorzien van kenteken 46-PV-XV.

Lees meer

Maazin Rolvink

De 17- jarige Maazin is sinds 21 juli 2021 om 13:00 uur vermist uit Leidschendam-Voorburg. Hij is het laatst gezien in Leidschendam.

Lees meer

Rudi Seidel

De 83-jarige Rudi is sinds 23/07/2021 omstreeks 10.30 uur vermist uit Loon. Hier is hij het laatst gezien.

Lees meer

Menno Welleman

De 19-jarige Menno is sinds 7 juni 2020 vermist uit Goes. Hij is het laatst gezien in Goes. Hij is vertrokken in onbekende richting, nadat hij de woning heeft verlaten.

Lees meer

Luc Daniëls

De 19-jarige Luc is sinds 17-03-2021 vermist uit Tilburg. Mogelijk is hij met de trein naar Amsterdam gegaan en vervolgens per trein vertrokken in de richting van Parijs (Frankrijk). Hij is te herkennen aan een tatoeage (bliksemschicht) op de linkerpols.

Lees meer

Catalin Vasile

De 32-jarige Catalin is sinds 18 mei 2021 vermist uit Mijdrecht. Hij is het laatst gezien in bij zijn werk in Ijsselstein op de Kamerlingh Onneslaan Mogelijk is hij vertrokken in de richting van de McDonald's te IJsselstein. Hij is te herkennen aan een getatoeëerd cijfer ‘13’ op zijn rechterwang. Het is onbekend of hij een vervoermiddel ter beschikking heeft.

Lees meer

Paul Erkens

De 46-jarige Paul is sinds 30 mei 2021 (tijdstip onbekend) vermist uit zijn woonplaats Beek, in Zuid-Limburg.

Lees meer

Gerda Mooij

De 74-jarige Gerda Mooij is sinds 18 juli 2021 vermist uit Bergen. Zij is het laatst gezien in Bergen in het duingebied tussen Bergen en Bergen aan Zee. Onbekend is in welke richting zij is gefietst/gelopen.

Lees meer

Ward Machiel de Klerk

De 34 jarige Raza is sinds 21 juli 2021 vermist uit Amsterdam. Hij is het laatst gezien in Zuid Buitenveldert te Amsterdam. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van het Amsterdamse Bos.

Lees meer

Anja Klockenbrink

De 55-jarige Anja Klockenbrink is sinds 22 juli vermist vanuit Leiden. Zij is het laatst gezien op de Sandifortdreef in Leiden. Ze draagt vermoedelijk een wit shirt en een zwarte broek. Anja is ongeveer 1,67 meter lang en heeft donker haar.

Lees meer

Monika Myszkiewicz

De 45- jarige Monika is sinds 23 mei 2021, omstreeks 08.15 uur vermist uit Valkenswaard. Zij is het laatst gezien op 23 mei 2021 omstreeks 08.15 uur op de Dommelseweg bij de Dommelse Watermolen. Monika stond op dat moment bij haar fiets. De fiets betrof een elektrische Gazelle Impuls met daaraan twee donkerblauwe fietstassen. Deze fiets heeft een scherm op het stuur. Onbekend waar ze vanaf dat moment is gebleven. Monica is: 172 cm groot, mager postuur, bruin haar tot op de schouders, bruine ogen en brildragend.

Lees meer

Rafal Susfal

De 40-jarige Rafal Susfal is sinds 07 mei omstreeks 18:00 uur vermist uit Zwijndrecht.

Lees meer

Luna Voogt

Luna werd op 12 mei voor het laatst gezien in Goes.

Lees meer

Sharon Rodel

De 17 jarige Sharon is sinds woensdag 12-05-2021-18:50 vermist uit Vlissingen. Zij is voor het laatst gezien aan de Anjelierenlaan in Vlissingen.

Lees meer

Richard Braun

Richard Braun is sinds 21 mei 2021 vermist.

Lees meer

Ercan Ozturk

De 29-jarige Ercan Ozturk is sinds zondag 28 maart 2021 vermist uit Apeldoorn. Hij is het laatst gezien in Apeldoorn vanwaar hij is vertrokken in de richting van Deventer. Het is onduidelijk of hij daar is aangekomen. Hij is te herkennen aan een blauwe spijkerbroek, donker Nike petje, zwarte schoenen en donkerblauwe jas.

Lees meer

Ann Lilian Atkinson

De 25 jarige Ann is sinds zaterdag 3 april 2021 21.15 uur vermist uit Zwammerdam. Zij is het laatst gezien bij een zorginstelling in Zwammerdam. Zij was alleen en is lopend vertrokken.Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Alphen a/d Rijn, Bodegraven of Amsterdam.Zij is te herkennen aan zwarte kleding in combinatie met een gekleurde hoofdoek. Het is onbekend hoe zij zich verplaatst.

Lees meer

Willem Koopstra

De 68 jarige Willem is sinds zaterdag 13 maart 2021 omstreeks 06.00 uur vermist uit Purmerend. Hij is het laatst gezien in zijn woning te Purmerend. Hij is vertrokken in onbekende richting. Hij verplaatst zich mogelijk op een lichtblauwe merkloze damesfiets. Hij droeg op de dag van de vermissing: gekleed in zwarte spijkerbroek, bergschoenen donker van kleur, zwart t-shirt, zwarte jas, windstopper van het merk Strauss.

Lees meer

Marissa van Doren

De 25-jarige Marissa is sinds 22 februari 2021 vermist vanuit Vught. Zij is het laatst gezien op het centraal station te Eindhoven.

Lees meer

Michiel de Ruiter

De vermiste draagt meestal een spijkerbroek en een nette trui. Heeft in zorgwekkende toestand zijn woning verlaten.

Lees meer

Adela Lemmens

De 15-jarige Adela Lemmens is op woensdag 17 februari 2021 omstreeks 15.00 uur thuis in Susteren vertrokken uit de ouderlijke woning. Sindsdien is zij niet meer teruggekeerd. Haar ouders kunnen haar niet meer bereiken. Adela is mogelijk naar Maastricht gegaan verplaatst zich waarschijnlijk op haar witte "oma-fiets". Zij gaat waarschijnlijk gekleed in een lichtblauwe jeans, een kort lichtroze jack met bontkraag met daaronder een witte trui. Zij draagt witte Michael Kors schoenen en heeft mogelijk een witte handtas bij zich.

Lees meer

Walid El Haddaf

Walid zou donderdag 11 februari omstreeks 12.30 uur van school zijn weggelopen. Walid is de volgende dag op 12 februari 's avonds nog gezien door een familielid in de omgeving van het Christiaan Huygensplein te Amsterdam. Hij droeg een blauwe Moncler winterjas, zwarte Puma schoenen en zwart trainingpak van Puma OF blauw trainingspak van Adidas.

Lees meer

Marcin Lukas

Op maandag 8 februari 2021 is de 26-jarige Marcin Lukas vertrokken vanaf zijn woning in Voorschoten. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Lees meer

Simona Samson Nguse

Simona is op 09/02 vanuit school in Hoorn niet thuisgekomen. Vermiste had die dag tot 16:00 uur school, maar door medeleerlingen werd gezien dat zij om 13:00 uur het schoolplein afliep. Ouders hebben geen idee waarom dochter niet thuis is gekomen en waar ze kan zijn. Vermiste was die dag gekleed in: zwarte lange stoffen jas, spijkerbroek, zwarte sjaal, zwarte/witte muts, zwarte leren laarzen. Ze had een zwarte leren rugtas met gouden hangers bij zich, met schoolspullen.

Lees meer

Gea Vegelien

Gea Vegelien was vanaf 17:00 uur van de GGZ afdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk afgegaan en sindsdien vermist. Zij droeg een lange zwarte winterjas tot net over de knie met capuchon, zwarte legging en winter laarsjes licht bruin met witte bont rand. Zij droeg een trouwring, gouden halsketting, zilverkleurig polshorloge.

Lees meer

Tim Jordan

Vermiste is op 29 januari 2021 voor het laatst gezien op camerabeelden op de Nassaukade te Amsterdam.

Lees meer

Mergem Veli

Mergem Veli is op dinsdag 9 februari 2021, rond 11.15 uur voor het laatst gezien op het Oosteinde in Voorburg

Lees meer

Johan van den Heuvel

Om 06.30 uur was de familie van de heer Van den Heuvel in zijn woning, maar troffen hem niet aan. Meneer is met zijn fiets ,met canvas fietstassen vertrokken. Meneer draagt een donkerblauwe jas tot op de heupen, een ribfluwelen broek, een grijsvest en draagt mogelijk pantoffels.

Lees meer

Ivan Wolff

De inmiddels 17-jarige Ivan is sinds juni 2020 vermist vanuit Dordrecht. Ondanks inspanningen van de politie is de verblijfplaats van Ivan tot op heden nog onbekend. Signalement: licht getinte huidskleur, krullend haar, donkere ogen, piercing in onderlip. Neemt u contact op met de recherche te Dordrecht via telefoonnummer 0900-8844 als u iets weet over de verblijfplaats en/of contacten van Ivan.

Lees meer

Milla Jantina Bisschop

Droeg donkere kleding, verblijft mogelijk in Leeuwarden.

Lees meer

Jean Linden

Mevrouw heeft zaterdagmiddag haar woning verlaten op haar fiets. Het gaat om een 75-jarige blanke vrouw van ongeveer 1.60 meter lang, warm blond kort haar. Zij was gekleed in een groene jas met capuchon, een lichtgroene broek en donkere platte schoenen. De fiets betreft een grijze fiets van het merk Sparta en heeft een rieten mand voorop.

Lees meer

Naomi Gharbaoui

Naomi Gharbaoui (15) is op 6 januari 2021 vertrokken vanaf Weert. Zij is vermoedelijk met de trein vertrokken. Naomi is 1,65 m groot, licht getint, donker haar, bruine korte jas met bontkraag. Wij zijn op zoek naar Naomi en ontvangen graag informatie over haar verblijfplaats. Mocht u informatie hebben of haar hebben gezien, neem dan contact met ons op via 0900-8844 of bij spoed 112.

Lees meer

Ichelle van de Velde

Ichelle van de Velde is sinds 16 december 2020 vermist. Sinds 16.30 uur is er geen enkel teken van leven van Ichelle van de Velde waargenomen door familie of de politie. Op 14 december 2020 in de avonduren heeft de oma van Ichelle haar voor het laatst fysiek gezien. On 15 december omstreeks 14.30 uur is Ichelle mogelijk gezien door een bekende op het Ledelplein in Oostburg. Sindsdien ontbreek ieder spoor.

Lees meer

Nick Beks

Op het moment van verdwijning droeg hij oa. een zwarte trainingsbroek met oranje strepen. Nick is blank, heeft zwarte haren in een scheiding. Hij is ongeveer 170 cm groot en heeft bruine ogen.

Lees meer

Naila Leyba

Naila Leyba is voor het laatst gezien in Amsterdam (West), maar komt oorspronkelijk uit Wormerveer.

Lees meer

Raymon Snijder

Sindsdien geen contact meer met Raymon Snijder. Voor het laatst gezien Den Haag centrum.

Lees meer

Floris Christians

Uit gegevens blijkt dat de vermiste persoon op 20 juli 2020 voor het laatst activiteit heeft vertoond in Marseille, Frankrijk. Hij heeft op de binnenkant van zijn rechter onderarm een tattoo van een zwaluw en sterren.

Lees meer

Yasmine Kordorwu

Yasmine Kordorwu, die bij haar echtgenoot in Amsterdam verbleef, is op 26 oktober voor het laatst gezien in Amsterdam. Uit de woning wordt een aantal persoonlijke goederen vermist.

Lees meer

Luna-Sage van Oosten

Luna-Sage van Oosten is op 12 december 2020 voor het laatst gezien in Den Haag.

Lees meer

Lineke Zuurveen

Groene jas met bontkraag

Lees meer

Faiz Joemai

Faiz is op 23 juli weggelopen vanuit Leidschendam.

Lees meer

Aalihya Jansen

Vermist sinds 4 december 2020, 17 jarig meisje.

Lees meer

Marcel de Munk

Op zondag 29 november 2020 omstreeks 17.15 uur is Marcel de Munk voor het laatst gezien bij zijn woning in Beverwijk. Vermoedelijk is hij met zijn licht kleurige heren fiets vertrokken en draagt hij een donkerkleurige winterjas van de C&A.

Lees meer

Livia Perii

Livia Perii is voor het laatst gezien in haar woonplaats Bussum op zondag 13 november om 22.30 uur.

Lees meer

Rob van Berkel

Sinds vrijdag 27 november 2020 omstreeks 16.30 uur wordt een 75 jarige man vermist.

Lees meer

Arjen Kamphuis

Arjen Kamphuis is op 8 augustus 2018 naar Noorwegen vertrokken voor een vakantie. Hij had in Nederland hiking spullen gekocht. Arjen zou tot 22 augustus op vakantie gaan.

Lees meer

Geert van Halen

Heeft een Ingevallen gezicht, pukkel op zijn neus, mager postuur. Droeg een pet met klep, een lange donkere jas tot op de heup en donkere instappers. Betrokkene is op de fiets vertrokken vanaf zijn woning met onbekende bestemming. Betrokkene is beginnend dementerend en kan verward overkomen. Betrokkene is van oudsher een fietser echter fietst tegenwoordig instabiel. Tevens gebruikt betrokkene medicijnen die hij dagelijks tot zich moet nemen. Fietst vermoedelijk op een dames fiets verdere info onbekend.

Lees meer

Babette Hegeman

Vermoedelijk draagt ze een donkergroene winterjas met bondkraag. Ze draagt zwarte gympen van het merk Versace. Babette is met haar auto, een witte Peugeot 106 (kentekens 62SFP4) vertrokken

Lees meer

Simon de Vries

Sinds 5 oktober wordt Simon de Vries vermist. Simon is 20 jaar oud, 193 cm lang en heeft kort donkerblond haar. Simon is voor het laatst gezien in Limburg. De politie wil graag weten waar Simon is en hoe het met hem gaat.

Lees meer

Kam Piu Tsang

Sinds donderdag 12 november 2020 omstreeks 18.00 is meneer Tsang voor het laatst gezien bij de Sint Antoniesbreestraat te Amsterdam. Daarna is de vermiste vermoedelijk op zondag 15  november voor het laatst gezien in Amsterdam-Zuid.  De man draagt een zwarte leren jas en zwarte leren instapschoenen. Draagt ook vaak een grijze pet met touwtje om zijn kin. Mogelijk draagt hij een zilveren horloge aan zijn rechter pols. Merk onbekend. Hij is slank, 1.55m, circa 55kg. 

Lees meer

Alysia Otto

Alysia wordt sinds 3 november 2020 vermist. Ze is die ochtend voor het laatst gezien in Winschoten.

Lees meer

Ruud Hoeksema

Met de vermiste is voor het laatst contact geweest toen hij in een ziekenhuis in Bayonne (Frankrijk). Hij heeft een onverzorgd uiterlijk, kort haar, brildragend.

Lees meer

Joost Huting

De heer Huting verblijft mogelijk in Rome (Italië) dan wel Silvaplana (Zwitserland). Volgens de laatste aanwijzingen begin oktober 2020 zou hij zich in Rome bevinden.

Lees meer

Xiao Li de Waard

De vermisteheeft zonder aanwijsbare reden de woning verlaten zonder iets te zeggen. Ouders maken zich zorgen.

Lees meer

Robin van Dijk

Sinds maandag 26 oktober 2020, wordt de 28-jarige Robin Van Dijk vermist.

Lees meer

Zeliha Korkmaz

Tijdens een vakantie in augustus 2017 van Zeliha (met minderjarige zus en moeder) hield vader de kinderen achter.

Lees meer

Samiha Korkmaz

Tijdens een vakantie in augustus 2017 van Samiha (met minderjarige zus Zeliha en moeder) hield vader de kinderen achter.

Lees meer

Henk-Kris Heeren

Henk-Kris is op 19 september omstreeks 15.00 uur vertrokken uit Breda. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Lees meer

Diana Schmitz

Haar auto en enkele persoonlijke goederen zijn aangetroffen bij de Zeelandbrug te Colijnsplaat.

Lees meer

Hain Ahmad

De politie onderzoekt de vermissing van vier kinderen vanuit Den Haag. Vader Mostafa haalde op 21 juni 2019 de twee oudste kinderen onder valse voorwendselen op van school. Vervolgens haalde hij de andere twee kinderen op en vertrok vermoedelijk naar Syrië. Na de aangifte van de moeder is de recherche direct een onderzoek gestart. Er is sprake van onttrekking van het ouderlijk gezag. Inmiddels is er wel contact met de vader van de kinderen en zijn er concrete aanwijzingen dat zij in Syrië verblijven. Zowel de kinderen als de vader staan internationaal gesignaleerd.

Lees meer

Tala Ahmad

De politie onderzoekt de vermissing van vier kinderen vanuit Den Haag. Vader Mostafa haalde op 21 juni 2019 de twee oudste kinderen onder valse voorwendselen op van school. Vervolgens haalde hij de andere twee kinderen op en vertrok vermoedelijk naar Syrië. Na de aangifte van de moeder is de recherche direct een onderzoek gestart. Er is sprake van onttrekking van het ouderlijk gezag. Inmiddels is er wel contact met de vader van de kinderen en zijn er concrete aanwijzingen dat zij in Syrië verblijven. Zowel de kinderen als de vader staan internationaal gesignaleerd.

Lees meer

Sharifa Ahmad

De politie onderzoekt de vermissing van vier kinderen vanuit Den Haag. Vader Mostafa haalde op 21 juni 2019 de twee oudste kinderen onder valse voorwendselen op van school. Vervolgens haalde hij de andere twee kinderen op en vertrok vermoedelijk naar Syrië. Na de aangifte van de moeder is de recherche direct een onderzoek gestart. Er is sprake van onttrekking van het ouderlijk gezag. Inmiddels is er wel contact met de vader van de kinderen en zijn er concrete aanwijzingen dat zij in Syrië verblijven. Zowel de kinderen als de vader staan internationaal gesignaleerd.

Lees meer

Mohamed Anaya (26) vermist, mogelijk drugsconflict

De politie is onlangs een groot onderzoek gestart naar de sinds vrijdag 14 juni vermiste Mohamed Anaya (26). Ondanks dat zijn auto is teruggevonden, ontbreekt naar Anaya zelf ieder spoor. Op basis van bewakingsbeelden is er een tijdlijn gemaakt van zijn verdwijning. Het Openbaar Ministerie in Rotterdam looft een beloning uit van €10.000,- voor de gouden tip die leidt naar de 26-jarige Rotterdammer.

Lees meer

Thony Katz

Sinds 09 februari 2019 kan de familie geen contact meer krijgen met Thony Katz. Hij wordt vermist vanaf zijn woonboot die in de binnenhaven van Rotterdam lag aangemeerd. De leuning van de loopbrug was afgebroken en lag naast de boot in het water. Onderzoek in het water rondom de boot en in de binnenhaven heeft tot op heden geen resultaat opgeleverd. Heeft u informatie over zijn verdwijning, neem contact met ons op.

Lees meer

Frederik Pallesen

Op 21 januari 2019 deed de familie van de 25 jarige Frederik Pallesen aangifte van zijn vermissing. Frederik is op 14 januari 2019 omstreeks voor het laatst door zijn familieleden gezien in zijn woning. Hij heeft bij zijn vertrek geen bankpas of kleding meegenomen. Zijn telefoon staat uit. Frederik is een blanke man met een normaal postuur en (ten tijde van zijn vermissing) blond kort haar.

Lees meer

Stefan Schinkel

Vermiste komt uit Oost- Souburg heeft jarenlang verbleven in Spanje, laatste vermoedelijke verblijfplaats Nerja (Spanje).

Lees meer

Maarten van der Hoeven

Op vrijdag 23 oktober 2020, omstreeks 21:30 uur is Maarten door zijn moeder voor het laatst gezien in zijn slaapkamer. Zij heeft hem omstreeks 00:30 uur nog een bericht gestuurd via Whatsapp, maar dit bericht is nooit meer bij Maarten aangekomen. Zijn mobiele telefoon staat uitgeschakeld. Vermoedelijk heeft Maarten op zaterdagnacht 24 oktober 2020 tussen 00:30 uur en 1:15 uur zijn ouderlijke woning verlaten, onbekend waarheen.

Lees meer

Jef Vaessen

De vermiste heeft op 22-10-2020 in de middaguren zijn woning met zijn fiets verlaten. De vermiste is voor het laatst gezien op zijn fiets op de Dorpsstraat in Cadier en Keer op 22-10-2020 omstreeks 14.53 uur, rijdend richting Gronsveld. Nadien is van de vermiste niets meer vernomen.

Lees meer

Rients Plantinga

Rients Plantinga is vermist uit Drachten.

Lees meer

Nyat Mehari

Mehari is vanaf 29 augustus niet meer op haar school in Goes verschenen. Zij zou die dag naar Rotterdam gaan maar niet bekend is of zij daar ook daadwerkelijk geweest is. Zij droeg die dag zwarte Adidas schoenen, een spijkerbroek, roze jas en een ketting met een Kruis.

Lees meer

Niek de Graaf

Sinds dinsdag 25 augustus 2020, omstreeks 08:45 uur, is Niek vermist vanuit het Haagse Bos.

Lees meer

Iman Ben Barahim

Vermist vanuit Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) in Tilburg. Onbekend waar zij heen is gegaan, zou mogelijk naar Duitsland vertrokken zijn. Er wordt gevreesd dat zij het slachtoffer is geworden van strafbare feiten.

Lees meer

Martin Florian Den Hertog

De politie doet onderzoek naar de verblijfplaats van de 7-jarige Martin Florian Den Hertog.

Lees meer

Bubacarr fatti

Bubacarr Fatti is niet niet teruggekeerd op zijn woongroep van minderjarige asielzoekers.

Lees meer

Rishi Deepakkoemar Badal

Op 12 november 2019 is de vermiste voor een vakantie vertrokken naar de Dominicaanse Republiek. Via social media heeft hij contact gehouden met zijn kinderen in Nederland. Op 02 maart 2020 is het laatste contact geweest met de vermiste. Rond 02 maart 2020 verbleef de vermiste in Juan Dolio.

Lees meer

Habtemariam Estifanos

De vermiste is op die bewuste woensdag 8 januari 2020, om 16:00 uur, vanaf haar woning te Schiedam weggegaan om een stukje te wandelen. Zij heeft zich op 7 januari 2020 ziek gemeld omdat ze verkouden was. Op 8 januari is zij ook niet op school geweest.

Lees meer

Naima Jillal

Sinds zondag 20 oktober is er niets meer vernomen van Naima Jillal. Ze is 52 jaar. Er is een vermoeden dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Lees meer

Romeo Donk

Sinds 17 september kan de familie geen contact meer krijgen met Romeo Donk (55) uit Rhoon. Een week eerder, op 10 september, is hij vertrokken naar Suriname. Daar verblijft hij doorgaans in de wijk Kwatta in Paramaribo. Het is ongebruikelijk dat hij onbereikbaar is voor zijn gezin.

Lees meer

Roy Hari

Sinds 17 september 2019 kan de familie geen contact meer krijgen met Roy Hari (58). Hij woont bij zijn broer in Paramaribo. Op 17 september 2019 hadden Roy en de eveneens vermiste Romeo Donk een afspraak in de wijk Saramacca. Beide mannen zijn sindsdien niet meer thuis gekomen. Het is ongebruikelijk dat Roy onbereikbaar is voor zijn familie en we houden daarom rekening met een misdrijf De politie in Suriname is een onderzoek gestart, maar kan alle hulp uit Nederland gebruiken. Heeft u Roy na 17 september 2019 nog gezien of gesproken of heeft u informatie over zijn verdwijning, neem contact op met de polite in Rotterdam.

Lees meer

Yorian Kooiman

Yorian is voor het laatst gezien in Zurich, Zwitserland, op 6 september, bij hotel Basilea aan de Zähringerstrasse 25, 8001 Zürich.

Lees meer

Berivan Ahmad

De politie onderzoekt de vermissing van vier kinderen vanuit Den Haag. Vader Mostafa haalde op 21 juni 2019 de twee oudste kinderen onder valse voorwendselen op van school. Vervolgens haalde hij de andere twee kinderen op en vertrok vermoedelijk naar Syrië. Na de aangifte van de moeder is de recherche direct een onderzoek gestart. Er is sprake van onttrekking van het ouderlijk gezag. Inmiddels is er wel contact met de vader van de kinderen en zijn er concrete aanwijzingen dat zij in Syrië verblijven. Zowel de kinderen als de vader staan internationaal gesignaleerd.

Lees meer

Celine van Es

De 15 jarige Celine is sinds 23 oktober 2020 vermist uit Berghem. Er zijn ernstige zorgen om haar welzijn. Zij is het laatst gezien op de Schoolstraat in Berghem. Waar Celine heen is gegaan en hoe zij zich verplaatst is onbekend. Celine is te herkennen aan het volgende signalement: vrouw, 1.65 m, blond haar, blank, grijs/groene ogen, zwarte jas met een gouden streep op de borst. Verder is de capuchon van de jas aan de binnenkant met goud gevoerd. Celine had toen zij voor het laatst gezien werd een camouflage legging aan grijs, wit ,zwart van kleur en zij had zwarte sportschoenen aan.

Lees meer